Informacije o projektu

Godišnja konferencija i izložba sektora bezbednosti, IoT, ICT, mobilnosti, automatizacije i pametnih rešenja u Jadranskom regionu

Lokacija:

Beograd, Srbija

Radovi završeni:

Oktobar, 2021. godine

ADRIA SECURITY SUMMIT - BEOGRAD 2021

Čast nam je da smo ove godine zajedno sa našim partnerima iz Zarja elektronik-e učestvovali na Adria Security Summit-u, koji se održao 13. i 14. Oktobra u Belexpocentru, na Novom Beogradu.

Adria Securiti Summit okupio je profesionalce iz industrije na jednom mestu, što je omogućilo razgovore ,,licem u lice” za stvaranje novih partnerstava, jačanje saradnje i razmenu iskustava i stručnosti među profesionalcima u oblasti bezbednosti. Događaj je uspešno ugostio 70+ izlagača i organizovao 10 glavnih predavanja i predavanja o studijama slučaja.

Imali smo priliku da na svom štandu sa kolegama iz Zarja elektronike ugostimo posetioce sajma. Kao i da sa kolegama izlagačima ostvarimo uspešnu komunikaciju u cilju što boljih, obostrano-uspešnih poslovnih odnosa.

Zahvaljujemo se organizatoru Adria Security Summit -a na gostoprimstvu i saradnji.

Za više informacija o detaljima, sponzorima i učesnicima Adria Security Summit-a, posetite: https://www.adriasecuritysummit.com/adria-security-summit-2021/

Izbornik