Informacije o projektu

Prezentacija Desu Systems BV proizvoda

Kategorija:

Detekcija požara

Lokacija:

Srbija

Radovi završeni:

Septembar 2023. god

Opis projekta:

Prezentacija Desu Systems BV proizvoda za automatsku detekciju požara.

DESU SYSTEMS BV

U septembru 2023. godine, imali smo priliku da ugostimo predstavnika firme Desu Systems BV iz Holandije, koja je glavni distributer za Evropu, Spectrex detektora plamena.

Pored predstavnika Desu Systems BV, prezentaciji su prisustvovali i naši poslovni partneri iz Zarije Elektronik iz Slovenije. Prezentacija proizvoda je organizovana u prostorijama firme ,,MB Namenska”, u kojoj se pomenuti sistemi najviše koriste, a gosti prezentacije bili su i predstavnici Namenske industrije ,,Sloboda” iz Čačka i ,,Prvi Partizan” iz Užica.

Zajedno sa predstavnicima MB Namenske, gostima smo prikazali snimke nadzornih kamera, na kojima se vide realne situacija nastanka požara u njihovoj fabrici, kao i rad sistema za automatsko detekciju i dojavu požara. Imali smo priliku da obiđemo pogone, na kojima najčešće zbog,procesa proizvodnje dolazi do paljenja baruta i da vidimo javljače koji su u upotrebi više godina.

Arjen Mosch, menadžer prodaje Desu Systems BV, održao je prezentaciju, i tom prilikom nam predstavio najnovije proizvode iz svoje ponude, koji su namenjeni da se koriste u namenskoj i naftnoj industriji.

Radujemo se što posetom kolega iz Slovenije i Holandije, otvaramo mogućnosti za nove poslovne saradnje sa kojima bi da obezbedili bezbedan rad zaposlenih u još mnogo fabrika na teritoriji naše države.

Izbornik